Ultima oră
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”

FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!” VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat ieri, 21:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21750157/1/339726280-175677555293834-4881959962658321056-n.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în etapa a 11-a din Superligă.

Patronul campioanei, Gigi Becali, a intervenit în direct la Fotbal Show şi a confirmat că doreşte să îl cumpere pe Lukas Zima, de la Petrolul Ploieşti.

Mutarea se vrea a fi concretizată la iarnă, iar cehul ar urma să suplinească plecarea rezervei Andrei Vlad.

A doua zi, în direct, la PrimaSport, MM Stoica a anunţat că se va ocupa personal de transfer. Zilele următoare, va fi înaintată o ofertă oficială. 

”E plăcut de noi!”

"O să fac zilele astea o ofertă Petrolului. Îmi place. Este plăcut de antrenorul de portari, de antrenorii noştri, de Gigi. Şi mie îmi place . E un portar bun al campionatului nostru. Căutăm încă un portar pentru că Andrei Vlad e la final de contract. Nu s-a pus problema (n.r - unei propuneri pentru prelungirea contractului).

Vlad are 25 de ani. A debutat deja la echipa naţională, a fost unul dintre protagonişti la Campionatul European U21 din 2021. Andrei Vlad nu poţi să proui un contract să fie al doilea. În ultima vreme, de doi ani şi ceva, apără Târnovanu, care a ajuns portarul naţionalei. Nu e normal să ai doi portari care vor să fie numărul 1.

Zima, numărul 2? O să vedem. Numărul 2 poate deveni oricând numărul 1", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima a ajuns la Petrolul în 2023. Portarul ceh a evoluat de-a lungul carierei la Genoa, Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia, Livorno şi VVV-Venlo.

Cotat la 850.000 de euro pe Transfermarkt, Lukas Zima a bifat 50 de partide în tricoul Petrolului şi a ţinut poarta intactă în 18 meciuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele