Ultima oră
Portarul argentinian Emiliano Martinez îşi face mea culpa, după gesturile ofensatoare care i-au adus o suspendare din partea FIFA Portarul argentinian Emiliano Martinez îşi face mea culpa, după gesturile ofensatoare care i-au adus o suspendare din partea FIFA
Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile
”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova ”Îi mulţumesc domnului Mititelu pentru interes”. Andrei Prepeliţă, decizie cu privire la preluarea băncii tehnice a celor de la FCU Craiova
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla” VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1. Baiaram face ”dubla”
FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!”  VIDEO EXCLUSIV

FCSB, tun pe piaţa transferurilor! Oficialul a confirmat aducerea jucătorului dorit de Becali: ”E plăcut de noi!” VIDEO EXCLUSIV
E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! MM Stoica a făcut anunţul în direct! Jucătorul este OUT de la FCSB: ”Nu mai prelungim!” | VIDEO EXCLUSIV

Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic

CFR Cluj Publicat astăzi, 20:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21750077/1/vargaa.jpg

Eliminată din Conference League, CFR Cluj mai este angrenată doar în SuperLiga României şi Cupa României. Astfel, Neluţu Varga caută să câştige bani de pe urma jucătorilor, având în vedere că ratarea fazei principale din Conference League a fost o lovitură puternică, din punct de vedere financiar, încasată de CFR Cluj.

Se pare că oficialii de la CFR Cluj şi Sepsi s-au înţeles pentru transferul lui Anton Kresic, dar mutarea nu s-a mai concretizat până la urmă. Fundaşul formaţiei clujene are un salariu de 15.000 de euro în Gruia, leafă la care nu vrea să renunţe, iar acesta a fost motivul pentru care transferul a picat.

Transferul lui Anton Kresic de la CFR Cluj a picat. A fost dorit de Sepsi şi, recent, în zona arabă

Recent, CFR Cluj a încercat să îl trimită în zona arabă, dar până la urmă nici acolo mutarea nu s-a concretizat, astfel că Anton Kresic va rămâne în Gruia până cel puţin în iarnă.

Situaţia nu s-a clarificat. Îmi pare rău. Vedem la iarnă. Până atunci... Deocamdată rămâne să vedem ce facem”, a spus Ioan Varga pentru GSP.

CFR Cluj a finalizat mutarea fundaşului croat Anton Kresic în vara care tocmai a trecut, după ce sezonul trecut a fost împrumutat de la HNK Rijeka.

Anton Kresic a fost cumpădat definitv de CFR Cluj în vară

Kresic a fost împrumutat de la HNK Rijeka în vara anului trecut, iar ardelenii s-au decis să îi activeze clauza de cumpărare definitivă din contract în urma prestaţiilor bune din stagiunea trecută.

Croatul a adunat 33 de meciuri şi a reuşit 4 pase de gol pentru CFR Cluj în anul fotbalistic trecut, iar acum, în 2024/ 2025, a bifat şapte meciuri şi un gol.

Kresic a fost al patrulea transfer făcut de ”feroviari” în vară, după mutările mijlocaşului Andrei Artean, fundaşului dreapta Armend Thaqi (FC Ballkani), fundaşului stânga Simao Rocha (Pacos de Ferreira). Acum însă, a încercat să îl cedeze, dar mutarea nu s-a făcut.

Oficialii lui Sepsi i-au oferit lui Kresic un salariu mai mic, dar acesta nici nu a vrut să audă. În zona arabă, mutarea a picat din diverse motive, conform lui Neluţu Varha.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele