Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, lider detaşat în Superliga. ”Nu ştiu dacă suntem o echipă mare, dar arătăm bine” Ioan Ovidiu Sabău, lider detaşat în Superliga. ”Nu ştiu dacă suntem o echipă mare, dar arătăm bine”
VIDEO | Borussia Dortmund – FC St Pauli 2-1. Deschidere spectaculoasă de etapă în Bundesliga VIDEO | Borussia Dortmund – FC St Pauli 2-1. Deschidere spectaculoasă de etapă în Bundesliga
VIDEO | ”Mă bucur pentru cei care se bucură”. Dorinel Munteanu, reacţie surprinzătoare după primul eşec stagional VIDEO | ”Mă bucur pentru cei care se bucură”. Dorinel Munteanu, reacţie surprinzătoare după primul eşec stagional
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabău, magistral tactic în duelul cu Dorinel Munteanu VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabău, magistral tactic în duelul cu Dorinel Munteanu
Florinel Coman, prestaţie de excepţie în Qatar. A primit o notă mult mai mare decât Joselu, fostul jucător de la Real Madrid Florinel Coman, prestaţie de excepţie în Qatar. A primit o notă mult mai mare decât Joselu, fostul jucător de la Real Madrid
Eugen Neagoe schimbă faţă celor de la Gloria Buzău. ”Merită felicitări” Eugen Neagoe schimbă faţă celor de la Gloria Buzău. ”Merită felicitări”

VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabău, magistral tactic în duelul cu Dorinel Munteanu

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 22:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21796762/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-baraj-europa-19-05-2024.jpg

 

 

Universitatea Cluj a câştigat pe teren propriu, scor 2-0, cu gruparea Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă.

La Cluj, după o primă repriză în care cel dintâi şut pe poartă a venit abia în minutul 42, de la Samuel Teles, partea secundă a fost mai disputată şi a adus golurile. Gazdele au primit penalti la un henţ al lui Zivulic şi după intervenţia VAR, iar Dan Nistor a deschis scorul transformând lovitura de pedeapsă în minutul 61. După opt minute, clujenii au majorat diferenţa prin Mamdou Thiam, care a profitat de o minge respinsă de portarul Iustin Popescu şi a înscris cu capul. Oaspeţii au ratat o bună ocazie în minutul 90+2, când goalkeeperul clujean Gertmonas a scos şutul lui Răzvan Tănasă.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 şi a adus prima înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu în acest sezon de Superligă, „şepcile roşii” bifând prima victorie stagională după mai bine de o lună. În clasament clujenii sunt lideri, cu 26 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului secund, U Craiova (20 de puncte şi un meci mai puţin), în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a treia, cu 19 puncte.

VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0 (Nistor 61-penalty, Thiam 69), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gertmonas - Boboc, Van Der Werff, I.Cristea, Briz - Silaghi, Simion, Bic, Chipciu - Nistor, Thiam
  • Oţelul: I. Popescu - Maftei, Zivulic, Stevanovic, M. Silva - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, Juric, Al. Pop

Minutul 90+6: Final de meci! ”U” bate cu 2-0.

Minutul 90+1: Gertmonas scoate reluarea la colţul scurt a lui Tănasă.

Minutul 77: Blănuţă rezistă atacului unui adversar şi trimite cu stângul din careu peste poartă.

Minutul 69: GOL ”U” Cluj! Popescu respinge la şutul lui Blănuţă, dar Thiam este bine plasat şi reia din câţiva metri.

Minutul 65: Bic scoate în careu, la Thiam, dar senegalezul trage peste poartă din prima.

Minutul 62: GOL ”U” Cluj! VAR intervine, iar centralul dictează penalty pentru un henţ la Zivulic. Nistor execută şi transformă fără emoţii.

Minutul 51: Thiam trage din careu, iar Popescu respinge cu vârful degetelor în bară.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 43: Teles reia din marginea careului. Gertmonas se culcă pe minge şi prinde.

Minutul 36: Thiam profită de o eroare şi scapă singur cu portarul, dar Popescu iese la timp şi respinge.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

”U” Cluj este în continuare liderul din Superliga, la 3 puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului 2, şi la 4 puncte de Oţelul Galaţi. „Şepcile roşii” traversează cea mai salbă perioadă din acest sezon şi nu au mai câştigat de 3 etape. Ardelenii vin după egalul din runda trecută, 2-2  cu Unirea Slobozia.

De cealaltă parte, Oţelul vine şi ea după un rezultat de egalitate, obţinut etapa trecută în faţa Universităţii Craiova. Gălăţenii au înregistrat 4 egaluri consecutive în ultimele meciuri, dar sunt neînvinşi în acest sezon.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în play-off-ul pentru un loc în preliminariile Conference League, iar atunci clujenii s-au impus cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele