Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, lider detaşat în Superliga. ”Nu ştiu dacă suntem o echipă mare, dar arătăm bine” Ioan Ovidiu Sabău, lider detaşat în Superliga. ”Nu ştiu dacă suntem o echipă mare, dar arătăm bine”
VIDEO | Borussia Dortmund – FC St Pauli 2-1. Deschidere spectaculoasă de etapă în Bundesliga VIDEO | Borussia Dortmund – FC St Pauli 2-1. Deschidere spectaculoasă de etapă în Bundesliga
VIDEO | ”Mă bucur pentru cei care se bucură”. Dorinel Munteanu, reacţie surprinzătoare după primul eşec stagional VIDEO | ”Mă bucur pentru cei care se bucură”. Dorinel Munteanu, reacţie surprinzătoare după primul eşec stagional
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabău, magistral tactic în duelul cu Dorinel Munteanu VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul 2-0. Ioan Ovidiu Sabău, magistral tactic în duelul cu Dorinel Munteanu
Florinel Coman, prestaţie de excepţie în Qatar. A primit o notă mult mai mare decât Joselu, fostul jucător de la Real Madrid Florinel Coman, prestaţie de excepţie în Qatar. A primit o notă mult mai mare decât Joselu, fostul jucător de la Real Madrid
Eugen Neagoe schimbă faţă celor de la Gloria Buzău. ”Merită felicitări” Eugen Neagoe schimbă faţă celor de la Gloria Buzău. ”Merită felicitări”

VIDEO | Andrea Mandorlini, moment viral cu fularul marii rivale al fostei echipe

U Cluj Publicat de Daian Cutu ieri, 21:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21806442/1/mandorlini.png

 

 

Partida ”U” Cluj - Oţelul Galaţi, din runda 13 a Superligii, va avea loc vineri, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale partidelor din prima ligă din România vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

La meci asistă şi italianul Andrea Mandorlini, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj. Înainte de start, un suporter al celor de la ”U” i-a pus la gât un fular al ”şepcilor roşii”.

Mandorlini a refuzat să îl poate şi a exclamat: ”No! No! No!”

”U” Cluj este în continuare liderul din Superliga, la 3 puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului 2, şi la 4 puncte de Oţelul Galaţi. „Şepcile roşii” traversează cea mai salbă perioadă din acest sezon şi nu au mai câştigat de 3 etape. Ardelenii vin după egalul din runda trecută, 2-2  cu Unirea Slobozia.

De cealaltă parte, Oţelul vine şi ea după un rezultat de egalitate, obţinut etapa trecută în faţa Universităţii Craiova. Gălăţenii au înregistrat 4 egaluri consecutive în ultimele meciuri, dar sunt neînvinşi în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele