Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

VIDEO | Real Madrid - Espanyol 4-0. ”Galacticii” sărbătoresc câştigarea titlului cu numărul 35

La Liga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20687207/1/fq4azvnwuailtpe.jpg

Partida Real Madrid - Espanyol, din etapa 34 de LaLiga, le-a adus tiltul cu numărul 35 ”Galacticilor”, care au avut o prestaţie perfectă, în această după-amiză.

”Los Blancos” au dominat meciul de la un cap la altul şi au demonstrat de ce au fost cea mai bună echipă din Spania în acest sezon. Prima repriză le-a aparţinut catalanilor, care au început mai bine şi şi-au creat câteva ocazii. Echilibrul s-a rupt în minutul 33, când Rodrygo a marcat după o execuţie la colţul lung, din interiorul careului, iar la câteva minute a făcut ”dubla”.

A doua repriză a fost dominată total de madrileni, care au marcat prin Asensio şi Benzema, sărbătorind la final câştigarea titlului cu numărul 35.

Real Madrid - Espanyol 4-0 (Rodrygo 33', 43', Asensio M. 55', Benzema 81').

Echipele de start:

  •    Real Madrid: Courtois - Vazquez, Vallejo, Casemiro, Marcelo - Modric, Camavinga, Ceballos - Rodrygo, Diaz, Asensio
  •    Espanyol: Lopez - Vidal, Gomez, Calero, Cabrera - Vilhena, Herrera, Darder, Melendo - Puado, De Tomas

 

Minutul 90+3: Fluier final!

Minutul 90: Se acordă 3 minute de la margine!

Minutul 83: Schimbare la Espanyol, iese Calero şi intră Lopez.

Minutul 81: Gol Karim Benzema, francezul a marcat cu o execuţie frumoasă, din pasa lui Vinicius şi nu lipseşte de pe lista marcatorilor în acestă după-amiază.  

Minutul 76: Schimbare la catalani, intră Merida şi iese Herrera. 

Minutul 75: Dublă schimbare la Real Madrid, ies Camavinga şi Rodrygo şi intră Vinicius Junior şi Gila.

Minutul 72: Golul lui Isco e anulat! Acesta a fost servit perfect de Karim Benzema şi a avut o execuţie frumoasă, dar golul a fost anulat din cauza unui offside la Rodrygo, care l-a încurcat pe Diego Lopez.

Minutul 67: Dublă schimbare la Espanyol, intră Wu Lei şi Morlanes şi ies Raul de Tomas şi Vilhena.

Minutul 60: Carlo Ancelotti face trei schimbări, intră Kross, Isco şi Benzema şi ies Modric, Diaz şi Casemiro. 

Minutul 55: Gol Real Madrid, Marco Asensio marchează împotriva fostei echipe. Spaniolul primeşte o pasă bună de la Camavinga şi înscrie cu un şut plasat, cu piciorul drept. 

Minutul 47: Casemiro încasează un cartonaş galben. 

Minutul 46: A început a doua repriză!

Minutul 45+5: Final de primă repriză!

Minutul 43: Gol Real Madrid, Rodrygo face ”dubla”, după o greşeală imensă în apărarea lui Espanyol, brazilianul marchează cu un şut la colţul scurt.

Minutul 42: Primul advertisment al partidei a fost încasat de Mariano Diaz.

Minutul 33: Gol Real Madrid, Rodrygo marchează după o execuţie la colţul lung, din interiorul careului. Pasa de gol i-a aparţinut lui Marcelo. 

Minutul 13: Ocazie mare pentru ”Los Blancos”, Maraino Diaz se înalţă în careu după recentrarea lui Casemiro, dar loveşte stâlpul din dreapta porţii, apărate de Diego Lopez.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------------

”Galacticii” se află pe primul loc în campionatul Spaniei, la o diferenţă considerabilă de 15 lungimi, de rivala FC Barcelona. Real Madrid poate să câştige titlul cu un rezultat de egalitate în faţa celeilalte echipe din Catalunya, Espanyol. 

”Los Blancos” vine după înfrângerea suferită pe ”Etihad” cu 4-3, unde a făcut o partidă bună, iar rezultatul le dă speranţe că pot ajunge în finală. În LaLiga, echipa antrenată de Carlo Ancelotti are 5 victorii consecutive, faţă de adversara sa din această după-amiază, Espanyol, care are 3 înfrângeri, 2 victorii şi se află pe locul 13 în campionat.

Pentru tehnicianul Carlo Ancelotti câştigarea titlului în Spania l-ar face primul antrenor care a câştigat toate cele 5 mari campionate din Europa. Acesta nu a reuşit să termine pe primul loc în LaLiga în primul mandat ca antrenor la Real Madrid, dar o va face mai mult ca sigur acum. Pentru ”Los Blancos” acesta ar fi al 35-lea titlu de campioni ai Spaniei.      

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele