Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au mărit diferenţa de pe tabelă VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au mărit diferenţa de pe tabelă
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

VIDEO | Letonia a reuşit prima victorie în Grupa D, din calificările EURO 2024

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21345642/1/profimedia-0813223785.jpg

Echipa naţională a Letoniei a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Armeniei, într-un meci din cadrul Grupei D a calificărilor pentru Euro 2024.

Este prima victorie a Letoniei din această campanie.

La Riga, pe stadionul Skonto, Letonia a luptat exemplar pentru a obţine prima victorie din aceste preliminarii. Căpitanul Janis Ikaunieks a deschis scorul în minutul 39, iar Daniel Balodis l-a majorat în minutul 68.



În clasamentul grupei D, Letonia este pe ultimul loc, cu 3 puncte. Croaţia conduce grupa, cu 10 puncte, urmată de Turcia, cu acelaşi număr de puncte, dar cu golaveraj mai slab, pe locul 3 este Armenia, cu 7 puncte, iar Ţara Galilor este pe locul 4, tot cu 7 puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri