Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

VIDEO | Andrei Prepeliţă a obţinut prima victorie din acest sezon: „Am avut un discurs dur!”

Superliga Publicat pe 27 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21683791/1/449807234-1539030420059250-3340777116041171853-n.png

Politehnica Iaşi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Gloria Buzău, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Au marcat: Alin Roman ’36 / Ricardo Matos ‘45+12, ‘52. În minutul 45+6, Alin Roman a ratat un penalty.

Andrei Prepeliţă şi-a felicitat elevii după prima victorie din acest sezon şi a dezvăluit că a avut un discurs dur la pauză pentru a-i motive pe jucători.

„În prima repriză Poli Iaşi nu prea ne-a pus probleme. Fotbalul e plin de momente, iar noi am greşit în două rânduri. Greşelile respective puteau să ne coste.

L-am felicitat pe Alex (n.r-Alex Greab, portarul Gloriei Buzău) pentru penalty-ul apărat, dar asta se întâmplă la câteva meciuri. I-am spus că trebuia să iasă pe centrarea de la primul gol.

Am avut şi noroc cu golul venit pe finalul primei reprize, iar la pauză am avut un discurs mai dur. Nu-mi plac jucătorii care se complac. A doua repriză mi-a plăcut, am jucat mai dezinvolt, puteam să mai marcăm, a fost ok.

Noi suntem o echipă nou-promovată, dar dacă aduni meciurile lor în prima ligă ei sunt jucători cu experienţă, nu trebuie să avem teamă.

Se poate întâmpla orice dacă nu gestionezi bine momentele. Muncim, suntem o echipă cu mulţi jucători noi”, a declarat Andrei Prepeliţă la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele