Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Victor Piţurcă a refuzat toate ofertele pe care le-a primit. ”Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20736417/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă nu duce lipsă de oferte, de când a părăsit-o pe Universitatea Craiova. Fostul selecţioner al României îşi doreşte să antreneze o formaţie cu care ar avea şanse să câştige trofee. 

Acesta a primit ”cel puţin 10 oferte” din mai multe campionate, dar le-a refuzat pe toate, invocând motivul că îşi doreşte ca echipa pe care o va antrena să se lupte la campionat sau să joace în grupele europene. 

”Dacă vedeţi în CV-ul meu, am antrenat naţionala, Steaua, Craiova şi Ittihad, niciodată nu mi-am permis să merg la echipe mici, de mijlocul clasamentului. Am avut cel puţin 10 oferte până acum din Golf, Rusia şi Grecia, două trei echipe din Grecia.

Nu am dat curs, că nu sunt interesat. Dacă plec la Olympiakos, la naţională, la AEK, care se luptă pentru campionat, la Ittihad, e altceva. Sigur, şi situaţia să fie una bună. Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene. E prea târziu pentru mine să merg, chiar dacă sunt contracte bune", a declarat Victor Piţurcă pentru Sport Total FM.

După experienţa pe care a avut-o la Universitatea Craiova, unde a fost dat afară în 2020, antrenorul nu mai este interesat de ofertele din Casa Liga 1. Însă ar face o excepţie doar pentru un singur club şi anume Steaua Bucureşti.

"În fotbalul românesc e exclus să mai antrenez, nici cea mai mică şansă, indiferent de cine mă contactează. Este Steaua, dar nu mă refer neapărat ca antrenor. Dacă doreşte să revină, să devină club profesionist, aş putea începe activitatea. Singurul club din România e Steaua (n.r. - din partea căruia ar accepta o ofertă)", a mai spus Victor Piţurcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri