Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Ultimă oră! Vlad Chiricheş revine! MM Stoica a făcut anunţul: ”Totul decurge bine!”

FCSB Publicat pe 20 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21432272/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Vlad Chiricheş, fundaşul central al liderei din Superligă, FCSB, s-a operat în Finlanda din cauza accidentării suferite la finalul lunii august. Experimentatul stoper în vârstă de 34 de ani va putea reveni pe teren abia peste aproximativ 4 luni de acum înainte, informa la finalul lunii noiembrie, presa din România.

FCSB speră ca Vlad Chiricheş să poată fi apt 100 % pentru partidele pe care vicecampioana en-titre urmează să le dispute în play-off, unde va fi decis titlul.

Recent, MM Stoica a vorbit despre revenirea fotbalistului de la FCSB. MM Stoica speră ca fundaşul cu multă experinţă în Serie A să revină pe teren pentru partidele FCSB-ului din play-off. 

”Eu îmi doresc din toată inima ca după prima etapă de play-off să revină Vlad Chiricheş. Ar fi mai important decât orice transfer. Ăsta e target-ul de la început, după prima etapă de play-off.

Atunci e întreruperea ocazionată de meciurile echipei naţionale. Recuperarea decurge foarte bine. Doarme dus”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Suma impresionantă la care renunţă Vlad Chiricheş

Chiricheş a renunţat la salariu în momentul în care a aflat că trebuie să se opereze, respectiv la o sumă de 133.200 de euro. El ar fi putut reveni mai rapid pe teren dacă ar fi ascultat de stafful celor de la FCSB, care i-a recomandat o intervenţie chirurgicală încă din luna septembrie. Apărătorul central a vrut să încerce o variantă alternativă recomandată de medicul personal, însă rezultatul nu a fost unul pozitiv.

7 meciuri a jucat Vlad Chiricheş pentru FCSB în actualul sezon. Ultima partidă a fost înfrângerea suferită de ”roş-albaştri” la Arad, împotriva UTA-ei cu 2-1, pe 28 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele