Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Ultimă oră! E gata! Louis Munteanu, revenire de senzaţie în Superligă. Surpriză uriaşă dezvăluită de patronul din Superligă: ”4 de ani de contract!”

Superliga Publicat pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21686287/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu este cel mai curtat fotbalist al momentului în Superliga. 

FCSB şi CFR Cluj duc o luptă extrem de grea pentru a obţine semnătura atacantului.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

În ultimele zile, Neluţu Varga a oferit tot mai multe detalii despre transferul atacantului la CFR Cluj şi a declarat că este din ce în ce mai aproape de a ajunge în Gruia.

Becali a reactivat pista Munteanu şi a negociat din nou pentru mutare. În direct la Prima Sport, jurnalistul Dan Udrea a dezvăluit cum au decurs negocierile. 

Munteanu a refuzat FCSB şi a cerut un salariu extrem de mare pentru nivelul din Superligă. Totuşi, zilele trecute Becali a declarat că a fost de acord şi cu pretenţiile fotbalistului, dar Munteanu tot nu a dorit să vină la FCSB. 

Totuşi, se pare că Munteanu va reveni în Superligă şi va semna cu CFR. Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, a confirmat mutarea. Mutarea lui Munteanu va fi una atipică, iar echipa lui Dan Petreescu va deţine doar 50 la sută din drepturile federative al jucătorului. Mai exact, dintr-o potenţială revânzare a fotbalistului, Fiorentina va încasa jumătate din bani. 

 ”4 de ani de contract!”

”Exclus (n.r.  să fie vorba de 2,8 milioane)! Nu se discută de acest preţ. Va fi un parteneriat. Îl vom deţine în coproprietate şi va rămâne la noi.

CFR va avea 50% din drepturile federale ale jucătorului, Fiorentina 50%. Nu vreau să vorbesc de sume, este confidenţial, dar, da, pe acolo (n.r. în jur de două milioane de euro). Perioada contractuală va fi de 4 ani”, a declarat Ioan Varga, citat de Iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele