Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Transferul cu care FCSB a dat lovitura. ”Tehnica lui este foarte bună. Este un jucător elegant”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21461214/1/fcsb.jpg

FCSB s-a impus în faţa lui LASK Linz, scor 3-1, într-un meci amical din Turcia, disputat duminică, 14 ianuarie.

”Roş-albaştrii” au disputat prima partidă de pregătire din Antalya, dar în acelaşi timp şi ultima, pentru ei urmând meciul cu UTA Arad, de pe 22 ianuarie, în direct pe Prima Sport 1.

 

Basarab Panduru l-a remarcat pe brazilianul Luis Phelipe (23 de ani). Fostul internaţional e de părere că fotbalistul pentru care s-a plătit 200.000 de euro va fi un mare plus al liderului din Superliga.

Phelipe a fost transferat în această iarnă de la Poli Iaşi.

”Tehnică are. Gândeşte-te că probabil a fost selecţionat de Red Bull. Ceva are omul ăsta, nu poţi să spui că nu are. L-am văzut şi la Iaşi. Tehnica lui este foarte bună. Este un jucător elegant.

A dat cu crampoanele peste minge. A tras mingea cu crampoanele şi i-a dat-o printre picioare. Îmi place! Nu ştiu... Miculescu dă şi el gol, dar el, Coman, au probleme. Poate poţi să îl bagi şi inter dreapta pe Luis Phelipe în anumite meciuri. În play-off nu este uşor.

Are ceva (n.r. - din Octavian Popescu). Controlul este bun. A făcut o fentă atât de frumoasă şi de naturală. Şi banderola aia cred că îţi dă puţin curaj. Bravo lui! Se vede că se mişcă într-un fel. S-ar putea să fie o achiziţie bună dacă este lăsat să joace”,
a explicat Panduru, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele