Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Tânărul de perspectivă din Superligă care reuşeşte să exceleze la toate capitolele: ”E la cel mai bun liceu din oraş. Are 10 pe linie. Nu e foarte bun, e excepţional!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21383971/1/uta-arad-universitatea-craiova-cupa-romaniei-betano-01-11-2023.jpg

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia UTA Arad, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Gălăţenii au primit penalty în minutul 1, pentru un  fault asupra lui Teles, iar Cisotti a transformat în minutul 3, deschizând scorul la Arad. Oţelul a rămas sus, în pressing, şi în minutul 5 a marcat al doilea gol, prin Alexandru Pop, lovitură de cap la un corner al lui Cisotti şi o deviere în faţa porţii.

Acelaşi Alexandru Pop a înscris pentru 3-0 în minutul 34, din pasa lui Bodişteanu. De asemenea, echipa lui Dorinel Munteanu a intrat la pauză cu un avantaj substanţial. În minutul 53, Pop şi Cisotti au conlucrat pentru golul marcat de Teles, care a înscris pentru 4-0. În minutul 86, gazdele au reuşit să înscrie, prin Căpuşă, iar Rareş Pop a obţinut un penalty în minutul 90+4, înscriind şi stabilind rezultatul final, 4-2 pentru Oţelul. 

După meci, în direct la Prima Sport a fost analizată partida pe care UTA a pierdut-o. Moderatorul emisiunii, Mădălin Negoiţă, a făcut mai multe precizări despre puştiul din echipa lui Mircea Rednic, Rareş Pop. 

Născut la 14 iunie 1999 şi crescut în Academiile arădene UTA şi Atletico, Rareş Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentaţiilor energice din teren, cât şi datorită interesului pe care îl acordă şcolii. 

A debutat anul trecut în tricoul primei echipe, pe 1 mai, într-un meci cu FC ”U” Craiova 1948, iar sezonul trecut a semnat patru reuşite pe prima scenă şi a fost autorul a tot atâtor assisturi. De asemenea, e convocat constant la loturile naţionale de juniori, precizează UTA.

”E la cel mai bun liceu din oraş. Are 10 pe linie. Nu e foarte bun, e excepţional!” 

”Îmi place să evidenţiez astfel de fotbalişti. Este un băiat care are 18 ani. La vară abia îşi dă bacul. Este elev la cel mai bun liceu din Arad. Are, cred, numai 10 pe linie, sper să nu exagerez.

Nu e bun, nu e foarte bun, este excepţional. Băiatul are un intelect... şi e deosebit din toate punctele de vedere. Şi ca fotbalist... are ceva aşa, încă necunoscut. Un diamant încă neşlefuit. E foarte tânăr şi joacă de la 16 ani”, a spus Mădălin Negoiţă, la Prima Sport. 

 

Victoria îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 12, cu 18 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele