Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Revenire extrem de importantă la FCSB! Anunţul făcut de Elias Charalambous. ”Va fi primul meci după o perioadă lungă”

FCSB Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21510985/1/antrenament-oficial-fcsb-inaintea-meciului-cu-fc-nordsjaelland-16-08-2023.jpg

Adus în vară la FCSB, Vlad Chiricheş a bifat doar şapte partide pentru liderul Superligii.

Ultima dată când s-a aflat pe gazon, fostul căpitan al naţionalei a ieşit de pe terenul în minutul 77 al partidei de la Arad, cu UTA, pe 28 august 2023.

Elias Charalambous a anunţat, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Petrolul, că Vlad Chiricheş va face parte din lotul ”roş-albaştrilor”. Fundaşul revine după o accidentare musculară, suferită în urmă cu 6 luni.

"Chiricheş va fi cu noi mâine. Sunt veşti foarte bune. Va fi primul meci după o perioadă lungă. Uşor, uşor s-a alăturat echipei şi va fi foarte important pentru băieţi să-l aibă în vestiar. Nu va fi titular, dar vom vedea cum va merge jocul, iar dacă va fi nevoie va putea intra", a spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

  • 34 de ani are Vlad Chiricheş, care a adunat pentru FCSB 68 de meciuri oficiale şi pentru echipa naţională a României 76 de selecţii
  • Liderul din Superligă este formaţia pentru care Chiricheş a jucat cel mai mult în carieră

FCSB se întâlneşte cu Petrolul, duminică, de la 20:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele