Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Renaşte fotbalul la Mediaş. ACS a adus un jucător cu 100 de meciuri în prima ligă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21322583/1/trif.jpg

ACS Mediaş vrea să readucă gloria fotbalistică a oraşului. În prezent în Liga 3, sibienii au reuşit transferul lui Răzvan Trif, fotbalist ce stagiunea trecută a bifat 14 partide în Superliga, pentru CS Mioveni.

Trif a jucat de două ori la Gaz Metan, fosta echipă a celor din Mediaş, în perioadele iulie 2015 – septembrie 2017 şi iunie 2018 – februarie 2021.

Cei de la Mediaş i-au mai adus recent pe: atacantul Bogdan Rotar şi pe mijlocaşul Emanuel Baba, ambii sub formă de împrumut de la Hermannstadt.

”Bine ai venit, Răzvan Trif!

Istoria fotbalului medieşean trebuie rescrisă alături de oameni care o cunosc, care au pus suflet în fotbalul din Mediaş şi care s-au dezvoltat odată cu proiectele fotbalistice de aici. Acum, a sosit momentul să întoarcă sprijinul primit aici la Mediaş şi să se întoarcă” acasă” spunem noi, într-un moment de reconstrucţie a sportului rege din Mediaş.

Începând de astăzi Răzvan Trif este noul jucător al echipei antrenate de Mihai Ianc, iar experienţa acestuia cu siguranţă ne va duce mai aproape de atingerea obiectivelor propuse.

Născut pe data de 9 octombrie 1997, Răzvan Trif a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din fotbalul românesc, cum ar fi Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CS Mioveni, Universitstea Cluj, bifând 100 de prezenţe pe prima scena fotbalistică a ţării şi 36 de jocuri în liga secundă.

Răzvan Trif este un jucător care poate evolua pe mai multe posturi, iar aducerea lui la ACS Mediaş nu face nimic altceva decât să-i motiveze pe colegii mai tineri pentru care ani la rând a fost un exemplu”,
este comunicatul medieşenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri