Ultima oră
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"

Reacţia unei foste vedete din ”Ghencea” la acuzaţiile lui Alin Stoica la adresa FCSB. ”Eu ştiu sigur asta”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20859760/1/owjmmzc4nmizymqwytdjnzy4mgfkodg4ngu2ndbm-thumb.jpg

Alin Stoica a dat de pământ cu FCSB şi Gigi Becali în urmă cu câteva zile, dar unul dintre jucătorii care au făcut performanţe la echipa patronată de omul de afaceri are altă părere.

Vali Badea, jucătorul care a făcut un meci memorabil împotriva lui Standard Liege în urmă cu 16 ani, susţine că FCSB este continuatoarea Stelei şi afirmă că a rămas fanul echipei lui Gigi Becali.

Mai mult de atât fostul golgheter al ”roş-albaştrilor” speră să poată asista la partida de joi a lui FCSB cu Anderlecht, care va începe de la 22:00 şi va putea fi urmărită în format live text pe www.PrimaSport.ro.

”Sunt 100% convins că echipa din Liga 1 este continuatoarea Stelei! Eu vorbesc des cu Daniel Opriţa, cu Gabi (n.n. Gabi Boştina, secundul de la CSA Steaua), sunt prietenii mei, dar este treaba lor, jobul lor, probabil că ei simt altceva. Eu ştiu sigur că FCSB este Steaua!

Nici nu m-am uitat la meciul Dinamo – CSA. Asta şi pentru că sunt foarte prins în această perioadă, am treabă de dimineaţa până seara cu proiectul în care sunt foarte implicat. Îmi propun însă să ajung la meciul dintre FCSB şi Anderlecht. Sper să ajung pe Arena Naţională la partida de joi din Conference League, iar FCSB să obţină victoria împotriva belgienilor”, a spus Vali Badea, pentru ProSport.

Valentin Badea a reuşit 21 de goluri şi 6 pase de gol în 71 de partide jucate pentru echipa patronată de Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele