Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Rapid, în pericol să piardă doi titulari: „Există un interes clar”

Rapid Publicat pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21599772/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-19-05-2024-1.jpg

În Giuleşti a fost debandadă totală după terminarea sezonului regular. Rapidul a reuşit să obţină o singură victorie în cele 10 etape disputate în play-off, motiv pentru care oficialii clubului încep pregătirile pentru sezonul viitor.

Interes pentru Rrahmani şi Krasniqi

Victor Angelescu a dezvăluit că există interes din partea mai multor echipe pentru Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, însă o decizie în ceea ce priveşte viitorul celor doi fotbalişti nu va fi luată momentan.

„Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea.

Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri. Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur.

Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene. 

Daniel Niculae, OUT din Giuleşti

La ninvel de conducere, Daniel Niculae reprezintă prima plecare. Fostul mare atacant mai are contract cu giuleştenii până la data de 30 iunie, iar angajamentul nu va mai fi prelungit.

Victor Angelescu a anunţat plecarea actualului preşedinte la conferinţa de presă de prezentare a lui Neil Lennon, noul tehnician al echipei. conferinţă de presă unde Daniel Niculae nici nu a fost prezent.

„Daniel Niculae e în club până la finalul lunii preşedinte. Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi preşedinte. Nu i se va prelungi contractul. E prea devreme de discutat. Nu vom pune acum preşedinte.

Nu avem acum o decizie stabilită. Vom vedea în vară ce vom face”, a declarat Victor Angelescu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele