Ultima oră
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Stranieri Publicat astăzi, 15:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21744705/1/dragus.jpg

Denis Drăguş (25 de ani) a fost cumpărat vara asta de turcii de la Trabzonspor. 

Stagiunea trecută a jucat tot în Turcia, la Gaziantep, unde a fost cedat sub formă de împrumut de Standard Liege.

Totuşi, se pare că fotbalistul nu traversează cea mai bună perioadă la Trabzonspor. În 11 meciuri oficiale, atacantul a marcat doar 11 goluri. 

După ultimele sale evoluţii, el a fost luat la ţintă de presa din Turcia.  Publicaţia „Gunebakis” a scris că, spre finalul meciului contra celor de la Kaiseryspor, Drăguş a fost fluierat ori de câte ori atingea mingea. 

Ei au protest împotriva lui şi mai rău când a fost schimbat, iar antrenorul Senol Guneş l-a luat să vorbească singur cu el, potrivit jurnaliştilor turci. 

Luni seara, în deplasarea cu Gaziantep, el a fost aplaudat doar de fanii fostei sale echipe, în momentul când a păşit pe gazon. Fotbalistul a fost introdus la pauză şi nu a făcut un meci prea bun. Cei de la „Haber61” au scris: „A venit cu speranţă la Trabzonspor, dar a fost sub aşteptări”.

”Drăguş a atins mingea de 29 de ori în total în meciul cu Gaziantep FK şi a avut o precizie de 69% la pase. Ineficient la şuturi sau la crearea ocaziilor, deşi e un jucător ofensiv, a avut o aşteptare de gol de zero. A atras atenţia şi cu statisticile sale de zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie”.

Haber61 l-a încondeiat pentru „puterea de luptă insuficientă, 7 dueluri câştigate din totalul de 13, 3 din 3 în cele aeriene” şi pentru „pasivitatea din atac. Drăguş a avut o contribuţie ofensivă destul de limitată. Ineficacitatea lui a afectat negativ şi eficienţa ofensivă generală a echipei”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele