Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează! VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează!
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

Radu Boboc, prima reacţie după ce s-a despărţit de FCSB. ”Pentru a nu sta pe bară până la vară, am două posibilităţi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20973020/1/boboc.jpg

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la ”U” Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi.

Fotbalistul a confirmat ruptura de FCSB şi a dezvăluit că are două opţiuni. Poate să revină la Farul Constanţa sau poate semna cu un club din afară care începe campionatul în această perioadă.

În Superliga nu este permis să evoluezi pentru mai mult de două echipe într-un sezon.

”Este adevărat, am reziliat contractul cu FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre ce a fost. În acest moment aştept, sunt în discuţii cu câteva echipe, însă nimic concret.

Pentru a nu sta pe bară până la vară, am două posibilităţi: revenirea la Farul sau transferul la o echipă dintr-un campionat care începe acum, pe sistemul primăvară-iarnă, iar pentru mine, asta e singura opţiune”,
a spus Boboc, pentru cei de la PlaySport.

Fundaşul lateral venise în vară, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele