Ultima oră
Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical Naţionala de handbal feminin, învinsă clar de Ungaria, în cadrul unui meci amical
Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani” Emil Săndoi răpune liderul! ”Ei sunt artizani”
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează! VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad 1-1, în direct la Prima Sport 1. Tachtsidis egalează!
Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”

Explicaţiile lui Neluţu Sabău după primul eşec din acest campionat: ”Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal!”
Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes Cu Andrei Raţiu pe teren, Rayo Vallecano a remizat cu Leganes
Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open Irina Begu a fost eliminată în turul doi la China Open

Prima lovitură pe 2023 dată de FCSB! Deian Sorescu, aproape acontat

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20978534/1/sorescu.jpg

FCSB ar putea da prima lovitură a iernii pe piaţa de mercato. Deian Sorescu este aproape să semneze cu vicecampioana din Superliga, informează cei de la Fanatik.

Singurul impediment rămas este ca actuala echipă a lui Sorescu, Rakow să dea acordul pentru revenirea acestuia în Superliga, unde a avut prestaţii excelente în tricoul lui Dinamo.

Sursa mai sus citată scrie că transferul se va face sub forma unui împrumut până la vară, iar dacă Gigi Becali va fi mulţumit, ar putea să îl cumpere definitiv de la actualul lider din Polonia. Sorescu este un jucător polivalent, ce poate acoperi atât postul de fundaş dreapta, cât şi pe cel de extremă.

Rakow şi FCSB vor juca un amical pe data de 16 ianuarie, în Antalya. Rămâne de văzut pentru cine va juca Sorescu sau dacă va fi pe foaia de joc.

  • 15 partide şi 2 goluri a reuşit Sorescu în actualul sezon la Rakow
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele