Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Oraşul din România care va beneficia de încă un stadion modern

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21288504/1/targ.jpg

Deşi nu mai are echipă de fotbal în prima ligă, oraşul Târgovişte va beneficia de încă o arenă modernă. ”Eugen Popescu” a fost inaugurat după 4 ani la finele sezonului precedent, dar fostul preşedinte al Chindiei anunţă un nou proiect amibiţios pe plan local.

Acel proiect se va finaliza în 2-3 ani”, a anunţat Marcel Ghergu, pentru Digi Sport.

Corneliu Ştefan, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a oferit detalii despre noua arenă din Târgovişte, care va putea găzdui mai multe discipline sportive, inclusiv competiţii de atletism.

”Au fost depuse 6 oferte pentru proiectul a cărui valoare se ridică la aproximativ 310.000.000 de lei (n.r.- aprox. 62,7 milioane de euro), TVA inclus, contribuţia CJ Dâmboviţa fiind de 25.000.000 de lei.

Până la sfârşitul lunii noiembrie (n.r.- 2022), ofertele vor fi în evaluare tehnică. Noul stadion va îndeplini condiţiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului naţional, din competiţiile europene, dar şi meciurile naţionalei de fotbal.

De asemenea, se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel naţional şi mondial, dar se pot organiza şi competiţii de atletism",
a postat pe Facebook Corneliu Ştefan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri