Ultima oră
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului
Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt
Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru! Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru!
Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou” Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou”
UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga

Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia

Serie A Publicat astăzi, 20:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21758134/1/profimedia-0727367497.jpg

Fotbalul românesc pierde pe zi ce trece jucători de perspectivă, dar asta nu mai este o noutate. Andrei Coubiş, în vârstă de 21 de ani, fostul căpitan al echipei de tineret a celor de la AC Milan nu vrea să mai audă de naţionala noastră. În acest sezon, el a jucat în Serie C, pentru AC Milan Futuro, unde a bifat şapte meciuri, iar recent a fost chemat la echipa mare!

Andrei Coubiş, chemat la echipa mare a celor de la AC Milan

În Italia a apărut informaţia conform căreia Coubiş a fost chemat la prima echipă a celor de la AC Milan recent, zilele trecute, Paulo Fonseca decizând că trebuie să vadă care îi este cu adevărat nivelul lui Coubiş, dacă ar putea să intre în planurile sale pentru duelurile din Serie A.

Andrei nu mai vrea să audă de România. E şi un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare şi i-a declanşat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia.

A urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn. Erau doi băieţi, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la poveşti şi asta a fost tot.

L-a văzut însă cineva din staff şi au ajuns să-i reproşeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct. S-a simţit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunţat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular.

Dar nu l-au băgat să joace decât către final”, a declarat Gheorghe Coubiş, tatăl lui Andrei, în momentul în care s-a aflat faptul că jucătorul nu mai vrea să răspundă pozitiv chemărilor la echipa naţională a României.

Andrei Coubiş s-a format la AC Milan

Fundaşul a ales să joace pentru Italia, fiind component al lotului U20. Tatăl său a dezvăluit că tânărul fotbalist s-a simţit foarte prost, datorită unui moment petrecut în cantonamentul ”tricolorilor” din Slovenia, în vara lui 2022.

Născut la Milano, Andrei Coubiş este fundaş central la bază, are 1.89 m, iar în anii trecuţi a evoluat pentru AC Milan U17, AC Milan U18 şi AC Milan U20, pentru ca din vara lui 2024 să fie parte din proiectul AC Milan Futuro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele