Ultima oră
Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei
Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi! Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi!
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
"1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga "1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga
Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic
UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat” UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat”

Ofertă scrisă de 30 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin din partea unui club de top

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21400365/1/profimedia-0821170820.jpg

Curtat de mai multe echipe importante, Radu Drăguşin ar putea să plece în această iarnă de la Genoa.

Internaţionalul român a semnat un nou contract cu echipa din Serie A, în urma căruia ar urma să încaseze 1 milion de euro anual. În noua înţelegere este stipulată şi suma pentru care Drăguşin ar putea să plece de la Genoa, 30 de milioane de euro.

Cei de la Digi Sport scriu că Newcastle a înaintat o ofertă scrisă pentru fotbalistul de 21 de ani. Deocamdată Genoa nu au oferit răspuns ”coţofenelor”.

”În momentul în care au venit cu această ofertă de prelungire a contractului (n.r.- cei de la Genoa), am vorbit despre mărirea substanţială a salariului. E un salariu foarte bun, peste ce s-a scris, peste un milion de euro. Când au venit cu această propunere, am spus că există interes mare din Anglia, vrem ca Genoa să câştige bani de pe urma lui, dar să ştim şi noi o sumă.

Au spus că în jurul a 30 de milioane (n.r.- e suma pentru care l-ar lăsa să plece). Nu ne grăbim să plecăm de la Genoa, dar dacă vine o ofertă de 30 de milioane în iarnă, ar fi nebuni să o refuze, chiar dacă au nevoie de el. Pentru Genoa, cel mai scump transfer din istorie e de 30 de milioane. Radu l-ar egala.

Eu am spus-o de mult, de când l-am văzut prima oară. Eu cred că după acest an de Seria A va fi pregătit să joace la orice echipă din lume. Am o rezervă faţă de Manchester City şi Real Madrid, în rest poate să joace la United, la Tottenham... E pregătit şi mental şi fizic să facă pasul. Că-l face în iarnă sau vara viitoare, nu e o mare diferenţă.

Un club foarte important din Anglia este aproape să se decidă la 30 de milioane de euro. Nu am nimic concret, toţi îl vor, tatonează, îl urmăresc, mă sună să mă întrebe de caracterul lui, dar nu am nimic concret. De asta vreau să semnăm prelungirea cât mai repede (n.r.- ca Genoa să nu-şi mărească substanţial pretenţiile, în cazul unor prestaţii bune ale lui Drăguşin la EURO 2024)”, a spus recentFlorin Manea, impresarul lui Drăguşin, conform Digisport.

 

  • 15 meciuri şi 1 gol a reuşit fundaşul în acest sezon din Serie A, în tricoul celor de la Genoa.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele