Ultima oră
VIDEO | Campioana UBT Cluj a obţinut prima victorie a sezonului, cu CSO Voluntari VIDEO | Campioana UBT Cluj a obţinut prima victorie a sezonului, cu CSO Voluntari
VIDEO | Farul - Dinamo, în direct, pe Prima Sport 1, de la 21:00. Echipele de start VIDEO | Farul - Dinamo, în direct, pe Prima Sport 1, de la 21:00. Echipele de start
VIDEO | UTA - Petrolul Ploieşti 3-1. Arădenii câştigă cu un om în minus derby-ul istoric VIDEO | UTA - Petrolul Ploieşti 3-1. Arădenii câştigă cu un om în minus derby-ul istoric
Spania, fără Rodri şi Le Normand la meciurile din octombrie Spania, fără Rodri şi Le Normand la meciurile din octombrie
VIDEO | Eroare uriaşă a portarului dorit de FCSB! Zima a scăpat în poartă lovitura liberă a lui Cîmpanu
VIDEO | Eroare uriaşă a portarului dorit de FCSB! Zima a scăpat în poartă lovitura liberă a lui Cîmpanu
Alexi Pitu, ofertat de un club care se bate la titlu în Superligă Alexi Pitu, ofertat de un club care se bate la titlu în Superligă

Costel Gâlcă speră să stea foarte bine tactic în duelul cu Dorinel Munteanu. ”Să fim la nivelul lor de agresivitate în joc”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21754729/1/universitatea-craiova-unirea-slobozia-superliga-superbet-30-09-2024-2.jpg

 

 

Partida Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, din runda 12 a Superligii, va avea loc sâmbătă, de la 21:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale meciurilor din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

 

Antrenorul oltenilor, Costel Gâlcă, a explicat cum trebuie să gestioneze elevii săi partida din punct de vedere tactic. Tehnicianul a punctat şi faptul că sunt câteva absenţe.

”Cunoaştem Oţelul Galaţi, echipă cu intenstitate, care în toate meciurile au fost cel puţin la nivelul adversarilor şi şi-a impus jocul, au fost aproape să câştige şi în Giuleşti. Câştigă mult pe mingea a doua şi vin cu multe centrări în careu.

Trebuie să fim compacţi, să nu lăsăm spaţii, să stăm foarte bine tactic, să fim la nivelul lor de agresivitate în joc, sper să verticalizăm cât mai repede, să ajungem la poarta lor rapid, să avem cât mai multe ocazii de gol şi să le finalizăm.

Era important să câştigăm meciul cu Slobozia, mai ales că veneam după patru meciuri fără succes, nu a fost un meci extraordinar ca joc, dar am avut organizare mai bună şi nu am primit gol, dar mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri. (n.r. absenţe) Nu sunt în lot Paradela şi Koljic, accidentaţi, mai sunt unele răceli, dar să sperăm că nu vom mai avea alte probleme”
, a spus Gâlcă, la conferinţa oficială de presă.

Oţelul vine după egalul din runda trecută, 0-0 pe terenul lui Rapid şi este neînvinsă în acest sezon din Superliga, în care a adunat 4 victorii şi 6 egaluri. Gălăţenii sunt o echipă incomodă datorită apărării organizate excelent de Dorinel Munteanu, unul dintre principalele motive pentru care se află pe locul 3 în campionat.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe locul 2 în Superliga, la 3 „lungimi” de liderul ”U” Cluj şi la una de Oţelul. Oltenii vin după ce s-au impus în faţa  Unirii Slobozi, în etapa trecută, scor 3-0, reuşind să oprească o serie de 4 meciuri consecutive fără victorie.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în Cupa României, din stagiunea trecută, unde gălăţenii s-au impus cu 1-0, după prelungiri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri