Ultima oră
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

”Nici Mirel Rădoi nu avea atâta autoritate asupra vestiarului!”. Cine este cel mai respectat jucător din lotul actual al FCSB-ului

FCSB Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21282556/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

Vlad Chiricheş a revenit după un deceniu la FCSB şi a declarat că are nevoie de timp pentru a se reacomoda cu fotbalul românesc.

Fundaşul a fost convins cu greu de Gigi Becali, deoarece fotbalistul şi-ar fi dorit să mai continue în afară. Totuşi, până la urmă, acesta a semnat cu FCSB. În acest sezon, echipa bucureşteană are victorii pe linie în Superligă.

De asemenea, FCSB are şanse să se califice şi mai departe în Conference League. MM Stoica, oficialul FCSB, a vorbit despre Vlad Chiricheş şi a spus că este foarte mulţumit de modul cum s-a integrat la echipa fundaşul. 

Mihai Stoica susţine că Vlad Chiricheş are o autoritate mai mare la FCSB în vestiar, chiar şi faţă de jucătorul Mirel Rădoi. 

”Nici Mirel Rădoi nu avea atâta autoritate asupra vestiarului!”

”Impecabil a jucat. La primul meci pe care l-a jucat complet, cel cu CFR, a făcut o eroare, ok. Sunt trei fotbalişti pe care îi văd şi înainte şi după antrenament mult timp în sală, la prevenţia înainte de antrenament, după la posturi, la stretching, la forţă: Chiricheş, Djokovic, Andrea Compagno. 

Coman face separat că nu poate face trei antrenamente pe zi, face două, Dawa separat, Octavian a început să meargă şi el, Miculescu înţeleg că merge şi el, Radaslavescu, dar pe cei trei îi văd tot timpul după antrenament în sală, lucrând. Şi Pantea a început.

De asta am spus că e un transfer extrem de important. Noi nu am avut, poate nici Mirel nu avea atâta autoritate asupra vestiarului, deşi el avea o foarte mare autoritate, aşa cum are Chiricheş acum. 

Mirel era apropiat de vârstă de coechipierii lui, că erau Ghionea, Goian, Ogăraru, Opriţa, care erau cam de o vârstă, aici, Chiri are alt statut. E căpitanul echipei naţionale”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele