Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

”Ne cerem scuze”. Preşedintele CCA, reacţie fermă, după faza din minutul 81 a meciului Politehnica Iaşi – Sepsi

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21354611/1/vas.jpg

FRF prezintă, vineri, pe site-ul oficial, câteva precizări ale preşedintelui CCA, Kyros Vassaras, în urma fazei din minutul 81 al partidei de joi Politehnica Iaşi – Sepsi, din Superligă. “Ne cerem scuze pentru eroarea arbitrului VAR şi a arbitrului asistent VAR în identificarea fundaşului cel mai apropiat de linia porţii. Ambii oficiali de joc au fost înlocuiţi de la viitoarele delegări”, se arată în mesajul lui Vassaras.

„La finalul meciului Politehnica Iaşi – Sepsi, meci restanţă din etapa 7 a Superligii, disputat joi, 19 octombrie, CCA a obţinut imediat toate informaţiile şi a intrat în posesia imaginilor din camera VAR.

Având în vedere faptul că jucătorul aflat în atac are în mod evident intenţia de a juca mingea şi are un duel cu adversarul pentru a intra în posesie şi în baza informaţiilor oferite de VAR, arbitrul meciului, chemat la monitor pentru a verifica intenţia jucătorului de a juca mingea, a interpretat corect faza.

Dar, după verificarea ulterioară a procedurii, după finalul partidei, jucătorul aflat în atac s-a dovedit că se afla, la limită, în joc, cu o distanţă de 10 centimetri până la penultimul apărător.

Ne cerem scuze pentru eroarea arbitrului VAR şi a arbitrului asistent VAR în identificarea fundaşului cel mai apropiat de linia porţii. Ambii oficiali de joc au fost înlocuiţi de la viitoarele delegări.

Arbitrul de centru nu poate fi învinuit întrucât din camera VAR i s-a confirmat faptul că fundaşul în dreptul căruia a fost trasată linia de ofsaid era cel mai apropiat de linia porţii. În urma verificării CCA, acest lucru s-a dovedit a fi incorect”, a precizat şeful CCA, potrivit frf.ro.

Echipa Poli Iaşi a învins joi seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii. Sepsi a marcat în minutul 81, prin Debeljuh, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR, care a durat aproape cinci minute. Victoria a revenit ieşenilor, care s-au impus cu 1-0.

În camera VAR s-au aflat Bogdan Dumitrache şi Marius Marchidanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele