Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

„O luaţi în calcul pe Oţelul sau pe Craiova?”. MM Stoica a răspuns fără să stea pe gânduri: „Cu tot respectul” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat astăzi, 09:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21756011/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1-1.png

 

 

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în etapa a 12-a din Superligă.

Meciul de la Galaţi s-a jucat în primul sfert de oră al înfruntării. Stipe Juric a deschis scorul, pentru Oţelul, în minutul 4, iar zece minute mai târziu Baiaram a egalat. Gălăţenii au căutat golul victoriei, dar Miguel Silva a lovit doar bara, în minutul 34.

Alexandru Mitriţă a trimis peste poartă în minutul 76, pentru ca şase minute mai târziu Zivulic să rateze şi el ţinta. În cele din urmă Oţelul Galaţi – CS Universitatea Craiova s-a terminat 1-1 şi cele două echipe se află pe podium. Craiova e pe locul 2, cu cu 20 de puncte, iar gălăţenii ocupă locul al treilea, cu 19 puncte.

Imediat după fluierul final al confruntării de la Galaţi, MM Stoica a fost întrebat în cadrul emisiunii Fotbal Show ce echipă ia în calcul pentru lupta la titlu şi a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Pe Craiova. E adevărat că Oţelul arată bine, aleargă, e o echipă foarte bine antrenată din moment ce primeşte atât de puţine goluri. Cu tot respectul pentru jucătorii care alcătuiesc lotul lui Dorinel, nu cred că are calitate, are totuşi un gol pe etapă marcat. Trebuie să ai şi calitate individuală ca să te baţi la titlu.” , a declarat MM Stoica, în direct la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele