Ultima oră
Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”

Luis Suarez atacă un antrenor legendar: ”Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune!”
Adrian Mutu nu s-a ferit de cuvinte în privinţa lui Marius Şumudică: „E puţin, mă aşteptam la mai mult” Adrian Mutu nu s-a ferit de cuvinte în privinţa lui Marius Şumudică: „E puţin, mă aşteptam la mai mult”
Faza care a stârnit multe controverse! „VAR-ul ar fi trebuit să intervină!” | EXCLUSIV VIDEO Faza care a stârnit multe controverse! „VAR-ul ar fi trebuit să intervină!” | EXCLUSIV VIDEO
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

VIDEO | Gloria Buzău - FCSB, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Campioana încearcă să lege victoriile în campionat

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21754932/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-1.jpg

Gloria Buzău şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Formaţia pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 15, cu 10 puncte, în vreme ce FCSB se clasează pe poziţia a 11-a, cu 13 puncte.

Campioana României trece printr-o formă foarte bună şi s-a impus în ultimele trei partide oficiale, cu RFS şi PAOK în Europa League, respectiv cu Sepsi în Superligă. 

Ultimul meci direct disputat de cele două în Superligă a avut loc în sezonul 2008/2009. Atunci, FCSB s-a impus la Buzău, scor 1-0. La finalul acelei stagiuni, FCSB a încheiat campionatul pe locul şase, iar Gloria Buzău a retrogradat de pe ultimul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele