Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

MM Stoica, despre lucrul care l-a uimit la Compagno. ”Dacă vreţi să mă credeţi”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840113/1/sm.jpg

FCSB avea nevoie disperată de un vârf de calitate, iar Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce pe cel mai bun atacant din SuperLigă în momentul de faţă, Andrea Compagno (26 de ani).

”Roş-albaştrii” au oferit în schimbul atacantului italian 1.5 milioane de euro şi au aşteptări mari de la el în acest sezon. Mihai Stoica, managerul lui FCSB a fost uimit în momentul în care Andrea Compagno a semnat contractul fără a-l citi înainte, pe lângă asta a vorbit şi despre sumele pe care le va încasa nou-venitul.

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi le dă, ce să facem? Are 15.000 salariu şi la semnătură a luat 30.000.

La negocieri, eu aveam probleme în discuţiile cu agentul. Cu Andrea n-am vorbit deloc, doar i-am dat nişte mesaje pentru că e «interist» (n.r. - e fanul lui Inter Milano). El, azi-noapte, nu a citit contractul, iar contractele noastre sunt stufoase! Dacă vreţi să mă credeţi. Dacă nu, asta e situaţia. Am mai avut din ăştia care se uitau aşa... silabiseau. Dar el a semnat fără să citească.

Impresarul putea să-i spună că a studiat şi a fost ok, da contractul adus de Vali (n.r. - Argăseală) putea să fie altul. Nu a citit, dar a semnat”, a spus Mihai Stoica, în platoul Orange Sport.

Andrea Compagno a venit la FC U Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino. În tot acest timp a jucat în 60 de meciuri pentru olteni, a marcat de 26 de ori şi a oferit 5 pase decisive.
 
Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de 500.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele