Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

MM Stoica a răbufnit după victoria FCSB-ului cu Voluntari: ”Coman e la noi, chiar dacă are şi Bayern unul!”

FCSB Publicat pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21509850/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0.

Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

După victoria FCSB-ului, MM Stoica a lansat un mesaj în stilul caracteristic pe pagina sa oficială de Facebook. 

”Coman e la noi, chiar dacă are şi Bayern unul!”

”Supărare mare la cei care trăgeau speranţe că ne încurcăm (ca de obicei) cu Voluntarii. Mai ales la pauză. Laitmotivu’ zilei : Nu puteau câştiga fără Coman. Pont : Coman e la noi, chiar dacă are şi Bayern unul.

P.S. Puteam şi să nu câştigăm cu Coman. S-a mai întâmplat”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele