Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul de la Jasna şi a bifat succesul 95 în Cupa Mondială de Schi Alpin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21467781/1/shi.jpg

Americanca Mikaela Shiffrin şi-a trecut în palmares a 95-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, duminică, la slalomul de la Jasna (Slovacia).

Ea a obţinut o nouă victorie după o a doua manşă strânsă. Ea a devansat-o în cele din urmă pe croata Zrinka Ljutic (19 ani) cu 14 sutimi. Suedeza Anna Swenn Larsson a completat podiumul, la 81 de sutimi.

Pe acest traseu foarte solicitant, cea mai bună schioare din istorie a avut un avans de peste o jumătate de secundă după prima manşă. Ea nu a avut o prestaţie la fel de bună în a doua, dar a reuşit să îşi păstreze avansul, pierzând doar 38 de sutimi în faţa tinerei croate.

În vârstă de 28 de ani, campioana americană a obţinut a 58-a sa victorie la slalom şi este acum fără rival în clasamentul Cupei Mondiale, după ce slovaca Petra Vlhova (locul 2) s-a accidentat cu o zi înainte, rupându-şi ligamentul încrucişat de la genunchiul drept şi încheindu-şi sezonul.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele