Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Pete Rose a murit

Sporturi Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:26
mail-share icon Email

Pete Rose a murit, luni, la vârsta de 83 de ani. Vedetă controversată, el a fost exclus pe viaţă din liga profesionistă nord-americană de baseball (MLB).

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21750825/1/pete.jpg

MLB l-a pierdut pe cel care deţinea recordul pentru cele mai multe lovituri din carieră în liga sa: 4.256. O performanţă realizată între 1963 şi 1986, în principal în culorile echipei Cincinnati Reds.

Cu această echipă, Rose şi-a câştigat cele mai prestigioase titluri: MVP al sezonului în 1973 şi victoria în World Series în 1975 şi 1976.

La sfârşitul anilor '80, Pete Rose a ţinut prima pagină a ziarelor. După ce a devenit manager la Reds, el a fost suspendat pe viaţă în 1989, după ce a fost găsit vinovat de pariuri pe meciurile propriei echipe, şi a fost exclus din Hall of Fame.

Rose a cerut în repetate rânduri să fie graţiat de MLB. Dar organismul de conducere al baseball-ului profesionist din Statele Unite nu a cedat niciodată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele