Ultima oră
Scoţienii au ieşit la atac: ”Ianis Hagi nu poate fi tratat mai rău de atât!”

Scoţienii au ieşit la atac: ”Ianis Hagi nu poate fi tratat mai rău de atât!”
Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK
Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat

Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat
Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei

Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei
Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”

Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”
OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK

Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini

Dinamo Publicat astăzi, 09:59
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21751906/1/dinamo-bucuresti-unirea-slobozia-superliga-superbet-13-09-2024-2.jpg

 

 

Dinamo a avut un start de sezon peste aşteptări. După 11 etape disputate, „Câinii” se află pe locul 5, cu 17 puncte, la doar o „lungime” de primul loc de podium şi 5 de liderul la zi din Superliga, „U” Cluj.

Veste excelentă pentru Dinamo! Clubul poartă negocieri cu un grup de investitori străini

Datorită faptului că lucrurile se îndreaptă la Dinamo după ce în sezonul trecut au fost aproape de cea de-a doua retrogradare din istorie, au început să apară şi invesitori.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că se poartă negocieri atât cu grupuri de investitori din România, cât şi din străinătate. Această veste excelentă pe care administratorul special al lui Dinamo a anunţat-o ar putea reprezenta chiar ieşirea din insolvenţă a clubului din Ştefan cel Mare.

„Discutăm în acest moment pentru aducerea de noi parteneri în cadrul acţionariatului din Red&White, dar aceste lucruri durează pentru că în mod normal într-o lume care tinde spre cât mai mult reglementare, acest tip de tranzacţie se face după analize, due diligence, după mai multe lucruri care trebuie analizate.

Noi suntem în diverse stadii, în anumite discuţii cu anumiţi potenţiali parteneri. Când o să apară ceva concret vom anunţa. Avem discuţii cu parteneri din România, precum şi cu parteneri de afară”. , a declarat Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

Probleme mari de lot pentru Dinamo

Pentru Dinamo urmează duelul de la Constanţa cu Farul ce va avea loc vineri, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

După ce Raul Opruţ a fost eliminat în meciul dintre Dinamo şi FC Botoşani, Ionuţ Amzăr s-a transferat la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite, astfel că Zeljko Kopic nu se va putea baza pe un fundaş stânga de meserie la partida de vineri, iar probleme nu se opresc aici.

Dinamo a fost măcinată de accidentări pe tot parcursul sezonului, iar veştile nu sunt deloc bune. Conform Fanatik, Kennedy Boateng şi Josue Homawaoo vor reveni pe teren abia la sfârşitul lunii octombire, astfel că tehnicianul croat are probleme şi în centrul apărării.

De asemenea, Kopic are dificultăţi şi pe plan ofensiv. Hakim Abdallah nu a fost încă recuperat şi nu va fi prezent la duelul de la Ovidiu, în vreme ce Astrit Selmani este suspendat pentru meciul de vineri.

Pe lângă cei cinci enumeraţi mai sus, alţi cinci "câini" ar urma să fie absenţi la duelul cu Farul. Este vorba de Cătălin Cîrjan, Cristian Licsandru, Maxime Sivis, Andrei Florescu şi Antonio Borduşanu.

Astfel, lista indisponibililor pentru partida de la Ovidiu ajunge la zece oameni. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele