Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:20
mail-share icon Email

România o va întâlni pe Cipru, sâmbătă, de la ora 21:45. Partida din Nations League va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21762615/1/mircea-lucescu-selectioner-al-echipei-de-fotbal-al-romaniei-06-08-2024-6.jpg

România porneşte ca favorită în duelul cu selecţionata cipriotă. "Tricolorii" au nevoie de toate cele trei puncte pentru a-şi consolida poziţia de lider în grupa de Nations League. Dacă România va câştiga grupa, atunci selecţionata pregătită de Mircea Lucescu va promova în Liga B şi ar lua o opţiune importantă pentru calificarea la barajul Campionatului Mondial.

Mihai Stoichiţă a vorbit despre meciul de sâmbătă şi a oferit o declaraţie interesantă. Directorul tehnic de la FRF a spus că se gândeşte la victorie, dar a punctat că un eventual rezultat de egalitate nu ar trebui tratat ca un eşec.

"Părerea mea e că nu e niciun eşec dacă facem egal. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania. Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec.

Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi.

Chiar m-am uitat la antrenamente, toţi concentraţi, toţi mobilizaţi de către Lucescu. E bine, merge bine totul, după părerea mea. Să-i batem pe cei din Cipru, şi după ne gândim şi la Lituania. Primul meci e cel mai important, e o obişnuinţă pentru toată lumea, pe acesta să-l câştigăm. După, din nou cu moral, cu atmosferă bună, mergem în Lituania", a declarat Mihai Stoichiţă, conform AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri