Ultima oră
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”
Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

Tricolorii au ajuns în Cipru! Sâmbătă vor juca în Liga Naţiunilor

Echipa nationala Publicat astăzi, 09:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21762158/1/fb-echipa-nationala.jpg

Naţionala României a ajuns joi seara în Larnaca, după un zbor de aproape două ore, pentru meciul cu reprezentativa Ciprului, din Liga Naţiunilor.

Potrivit FRF, echipa naţională s-a deplasat cu o aeronavă Tarom, a plecat de la Salonul Oficial, iar la sosire gazdele le-a facilitat ieşirea din aeroport pe un culoar special. Călătoria cu autocarul până la hotel a durat 20 de minute.

Tricolorii s-au cazat la hotelul Lordos, unde au fost întâmpinaţi de o atmosferă primitoare şi o vreme ideală. La ora 19:30, termometrele arătau 26 de grade, menţionează federaţia. Echipa se simte deja ca acasă, mulţi dintre angajaţii hotelului fiind români. La sosirea la hotel, câţiva suporteri români au avut ocazia să obţină autografe şi să facă poze cu jucătorii echipei naţionale.

Cei 25 de jucători din lotul României sunt pregătiţi pentru confruntarea de sâmbătă, programată la ora 21:45. Meciul se va desfăşura pe un stadion unde se aşteaptă ca cel puţin jumătate dintre suporteri să fie români, oferindu-le astfel un avantaj moral important.

Antrenamentul oficial este programat vineri seara, la ora 19:00, iar înaintea acestuia va avea loc o conferinţă de presă susţinută de selecţionerul Mircea Lucescu şi căpitanul Radu Drăguşin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri