Ultima oră
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Breaking News! Răzvan Lucescu, pe cai mari! Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor: ”Prima lor alegere e el!”

Stranieri Publicat astăzi, 20:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21761751/1/profimedia-0801917856.jpg

Răzvan Lucescu a reuşit un sezonul trecut ceva excepţional pe banca lui PAOK. Tehnicianul român a ajuns până în sferturile Conference League şi a câştigat titlul în Grecia.

Este al doilea titlu câştigat în Grecia cu PAOK de antrenorul român, care a devenit un nume foarte iubit de omeni la Salonic. 

În acest sezon, echipa lui Razvan Lucescu a fost reasamblată, mai mulţi fotbalişti au venit şi se pare că nu au fost încă create relaţii de joc între jucători. 

PAOK nu a avut evoluţii strălucite în Europa League. A fost chiar învinsă de FCSB pe teren propriu, din postura de favorită. 

Presa din Grecia l-a criticat pe Răzvan Lucescu după ce echipa a ajuns la 3 eşecuri consecutive, iar antrenorul a spus că poate pleca oricând, dacă munca nu îi este apreciată. 

După ce Răzvan Lucescu a câştigat contra lui Levadiakos, scor 2-0, grecii l-au lăudat pe antrenorul nostru. 

Jurnalistul Kostas Vassilopoulos a declarat că dacă Lucescu ar pleca de la PAOK, el ar ajunge imediat prima variantă a celor 3 echipe din Grecia, care se bat de obicei pentru campionat.

Cele mai cunoscute 3 echipe din ţară îl vor

"Un antrenor care, acum doar câteva luni, şi-a condus echipa spre un titlu care le-a provocat şi le va mai provoca mândrie celor care ţin cu PAOK, ceva pentru care va fi ţinut minte decenii întregi. Un antrenor care a câştigat titluri cu PAOK cât au obţinut toţi ceilalţi dinaintea lui la un loc (n.r. PAOK are patru titluri, 1976, 1985, 2019 şi 2024). 

Un antrenor care, atunci când va pleca de la PAOK, va fi PRIMA alegere pentru banca celor de la Panathinaikos, Olympiacos şi AEK. Luaţi-o pe asta", a spus Kostas Vassilopoulos, potrivit SDNA

Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei

PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, a câştigat duminică seara, în deplasare, scor 2-0, în faţa formaţiei Levadiakos, în etapa a şaptea din campionatul Greciei.

PAOK a suferit şi în meciul cu Levadiakos, iar victoria a venit pe final. Mai întâi gazdele au ratat un penalti, în minutul 70, prin Guillermo Balzi, care a trimis în bară. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 86, prin Camara, pentru ca în minutul 90+2 Schwab să stabilească rezultatul final.

Levadiakos – PAOK 0-2, elevii lui Răzvan Lucescu au bifat prima victorie după trei eşecuri consecutive în toate competiţiile.

În clasament, PAOK este pe prima poziţie, cu 16 puncte, în timp ce Levadiakos e penultima, a 13-a, cu 4 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele