Ultima oră
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională

Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:22
mail-share icon Email

Anamaria Prodan este impresara lui Nicolae Stanciu şi a făcut o dezvăluire interesantă. Întrebată dacă au existat discuţii cu privire la o revenire a lui Stanciu la FCSB, Anamaria Prodan a evitat subiectul şi a făcut o dezvăluire interesantă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21762676/1/snapinsta-app-408726102-193721497140571-5410187195783276102-n-1080.jpg

Nicolae Stanciu este legitimat la Damac, în Arabia Saudită. Căpitanul naţionalei României nu ar refuza o revenire la FCSB, lucru confirmat şi de Gigi Becali, care se aşteapta ca Stanciu să semneze, în această iarnă, cu FCSB.

Întrebată despre acest subiect, Anamaria Prodan a refuzat să răspundă. Totuşi, impresara lui Stanciu a declarat că internaţionalul român va mai juca încă 10-12 ani.

"Deocamdată nu vrem să discutăm absolut nimic. Nicolae Stanciu este sub contract acum. Eu nu comentez ce s-a discutat, ci spun doar că Stanciu este cel mai valoros fotbalist al României şi va mai juca exact ca şi Cristiano Ronaldo, încă 10-12 ani de acum înainte", a declarat Prodan pentru sportpesurse.ro.

Nicolae Stanciu i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo

Stanciu a fost prezent la Campionatul European din Germania. Căpitanul naţionalei a reuşit unul dintre golurile turneului, în primul meci al României.

În victoria obţinută de "tricolori", scor 3-0, cu Ucraina, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un şut imparabil de la mare distanţă. Pe lângă frumuşeţea reuşitei, fotbalistul român a bifat o performanţă remarcabilă.

Nicolae Stanciu a devenit primul jucător din campionatul Arabiei Saudite care înscrie un gol la Campionatul European. Astfel, românul i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo, care nu a marcat niciun gol la EURO, ratând o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele