Ultima oră
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Mircea Lucescu vrea să convoace un jucător cu dublă cetăţenie! "Am vorbit cu el aseară"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:39
mail-share icon Email

Mircea Lucescu îşi doreşte să ia o decizie interesantă. Selecţionerul României a pus ochii pe un fotbalist român cu dublă cetăţenie şi este dispus să îl convoace la următoarea acţiune a naţionalei.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21761781/1/antrenament-romania-7-10-2024-1.jpg

Mircea Lucescu şi-ar dori să convoace la naţională un jucător cu dublă cetăţenie care nu a evoluat niciodată în România.

Este vorba Raul Florucz, care este legitimat la Olimpija Ljubljana, din Slovenia, echipă ce joacă în Conference League. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al naţionalei României.

”Sincer am vrut să mă duc la un meci în Germania, dar n-am avut când. La Heidenheim cu Olimpja Ljubljana. Să vedem un fotbalist străin care poate fi român. Raul Florucz. E un marcator la echipa de pe primul loc din Slovenia, Slovenia participantă la Euro, care s-a calificat ca şi noi din grupe, de origine română, cu părinţi români, cetăţenie austriacă.

(n.r. Îl place şi Mircea Lucescu?) Îl ştie bine. O să meargă să îl vadă. Se hotărăşte. L-a văzut. (n.r. – El vrea să joace pentru România?) Da. Ultima dată am vorbit cu el aseară după meci, am vorbit şi ieri dimineaţă. Nu era sigur că intră că se lovise etapa trecută.

Dar a intrat titular şi a jucat vreo 73 de minute. Iar Burleanu a demarat toate mecanismele care trebuie mişcate”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform Fanatik.

Cine este Raul Florucz

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21761781/2/profimedia-0916005877.jpg

În vârstă de 23 de ani, Raul Florucz s-a născut în Austria şi are dublă cetăţenie: austriacă şi română. Părinţii fotbalistului sunt români, astfel că acesta este eligibil pentru naţională pregătită de Mircea Lucescu.

De-a lungul carierei, extrema a evoluat la Lokomotiv Zagreb, Sesvete, Hrvatski Dragovoljac, Jarun şi Olimpija Ljubljana. Raul Florucz a intrat deja în istoria clubului sloven la care evoluează, reuşind să înscris în cinci meciuri consecutive, performanţă bifată la Olimpija Ljubljana doar de alţi trei jucători, ultima dată în urmă cu 24 de ani. Per total, Raul Florucz a marcat şase goluri în 13 meciuri în actuala stagiune.

Raul Florucz este cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri