Ultima oră
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”
A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe” A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe”

Mihai Rotaru şi-a făcut calculele după ce a câştigat derby-ul din Bănie: ”Visele nu poate să ni le ia nimeni!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21519774/1/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

Echipa CS Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

Prima ocazie importantă a partidei a aparţinut oaspeţilor, în minutul 28, când Robert Popa a respins şutul din careu al lui Baiaram. FCU Craiova a replicat cu ocazia lui Baeten din minutul 44 şi cu golul marcat în minutul 45+4. 

Bahassa a centrat de pe dreapta, Căpăţână a respins greşit şi Aurelian Chiţu a înscris. Echipa lui Petev a fost mai energică în partea secundă. Baeten a scos de pe linia porţii la capul lui Baiaram, din minutul 50. Alexandru Mitriţă a egalat în minutul 70, când l-a lobat pe Robert Popa, pentru ca şapte minute mai târziu Baiaram să înscrie golul victoriei oaspeţilor. 

După meci, Mihai Rotaru a făcut mai multe declaraţii. El susţine că se gândea la pauza meciului că echipa lui va întoarce rezultatul. De asemenea, patronul oltenilor l-a lăudat pe Mitriţă. 

”Visele nu poate să ni le ia nimeni!”

”Am făcut o repriză a doua foarte foarte bună pentru noi. Am arătat atitudine şi pentru mine asta este cel mai important. Este un meci de care pe care. Întotdeauna vor fi astfel de meciuri când jucăm în Bănie.

Vreau să felicit şi jucătorii echipei gazdă, de data asta. A fost un meci bun şi mă bucur că s-a terminat cu acest scor. Trist în prima repriză, jocul nu ne ieşea, apoi Petev a făcut câteva schimbări.

Am pus ulterior stăpânire pe joc. Îmi pare rău că a ieşit Screciu. Ar fi o pierdere pentru noi şi pentru echipa naţională. La pauză am zis că le dăm 3 – 1 şi o să marcăm în minutele 65, 70 şi 90. Nu mi-a ieşit, din păcate.

Am mizat pe modul în care am fost montaţi. Au intrat în teren să dea totul timp de 90 de minute, de 120 de minute dacă e nevoie. Ăsta era filmul meu, şi până la urmă aşa a fost. Băieţii chiar au arătat că sunt montaţi. Uitaţi-vă la Mitriţă câte spinturi bagă, la Ivan, la Baiaram.

Toţi jucătorii au fost foarte implicaţi. Ştiam că sunt foarte montaţi. Ştiam că nu se ia în calcul decât victoria într-un astfel de meci.

Trebuie să observăm atitudinea lui Mitriţă. De cât efort depune pe teren, pentru că la el realizările vin de la sine. Este important să arate atitudine şi determinare.

Nivelul lui va creşte. Este un jucător cu adevărat fabulos, golul şi el fabulos. Atitudinea este marele câştig a lui Alexandru Mitriţă. Are o atitudine de lider, care poate trage echipa după el. Este fabulos, a dat un lob cu piciorul slab, piciorul stâng

Toată strategia noastră este făcută pentru podiumul ligii întâi şi pentru Cupa României. Este foarte foarte greu să ne gândim la campionat. Dar ambiţia noastră este să terminăm pe podium.

Visele nu poate să ni le ia nimeni. Visăm şi e foarte bine, dar dimineaţa ne trezim. Ne gândim să trecem peste CFR în etapa următoare, nu ne gândim la titlu. Dacă noi câştigăm în Gruia, trecem peste ei. Dacă legăm o victorie şi cu Rapid, trecem pe locul doi.

Aş fi digerat şi o înfrângere, mai greu, dar o digeram. Este şi victoria lui Petev. A fost inspirat. A făcut schimbările portrivite. Este victoria tuturor. Baiaram va redeveni uşor uşor jucătorul pe care îl ştim şi de care avem nevoie. Petev a avut un merit foarte mare.

Stadionul nu a fost plin, dar noi ne-am făcut treaba. Am umplut peluza. Am avut bilete doar în peluza nord. Este o victorie care ne bucură, pentru suporteri.

Jucăm cu CFR la ei acasă, este un meci greu. CFR nu moare, CFR are 10 vieţi. Noi cu o victorie urcăm pe podium, cu două victorii urcăm pe locul doi.

Băieţii nu au avut o primă specială. Nu cred că aveau nevoie. Ei sunt datori în momentul acesta. Locul pe care îl ocupăm nu este conform cu pretenţiile noastre. Dacă nu am fi irosit puncte, am fi fost la maxim 3-4 puncte de FCSB. Am avut puncte în buzunar”, a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport. 

 

S-a încheiat 2-1 pentru CS Universitatea Craiova, care este pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă locul 13, cu 31 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele