Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

McNally şi Townsend în finala de dublu feminin de la US Open

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20854834/1/tennis-zgura-shutter.jpg

Perechea americană Caty McNally/Taylor Townsend s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu feminin din cadrul turneului de grand slam US Open.

McNally şi Townsend au învins în semifinale echipa Caroline Dolehide/Storm Sanders (SUA/Australia), cap de serie 12, scor 1-6, 6-3, 6-3.

În utimul act, cele două sportive americane vor întâlni perechea Cehia Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie 3.

La US Open, la dublu masculin şi feminin, echipele care câştigă turneul obţin câte 688.000 de dolari, iar perechile învinse în finală primesc câte 344.000 de dolari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele