Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Mario Camora a simţit că CFR Cluj va egala. Ce spune capitanul ardelenilor despre partida cu Ballkani

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20853682/1/camora.jpg

CFR Cluj a remizat în prima partidă din Grupa G de Conference League, cu FC Ballkani. Echipa antrenată de Dan Petrescu a reuşit să egaleze în minutul 90+1, prin Yuri.

Mario Camora a simţit că ardelenii vor reuşi să marcheze pe final şi consideră că egalul obţinut în acestă seară este foarte important.

”După ce s-a întâmplat în joc, eu zic că e un rezultat bun pentru noi. O echipă care a avut o posesie foarte bună. Noi eram pregătiţi de acest aspect.

Şi în prima repriză au avut posesia, dar nicio ocazie de gol. Prima repriză cred că am avut noi 2-3 faze de gol. Repriza a doua au dat ei un gol. A fost un meci cu entuziasm. Ştiam că o să dăm gol, am sperat până la ultima fază.

S-a văzut experienţa noastră. De la minutul 70 ei au scăzut fizic şi asta s-a văzut. Adevărul e că sunt o echipă care au jucat un fotbal frumos, ca Farul de la noi. Eu zic că e un punct important pentru noi.”, au fost cuvintele lui Mario Camora, pentru contul oficial de YouTube al clubului CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele