Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Luciano Spalletti a acceptat oferta şi va fi noul selecţioner al Italiei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21288650/1/profimedia-0715801535.jpg

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a anunţat, vineri seară, că a ajuns la un acord pentru postul de selecţioner cu Luciano Spalletti, care îşi va prelua îndatoririle la 1 septembrie.

Prezentarea oficială a antrenorului va avea loc la Coverciano, în septembrie, când selecţionata Italiei se va reuni pentru meciurile cu Macedonia de Nord şi Ucraina.

"Îi urăm bun venit lui Spalletti", a declarat preşedintele FIGC, Gabriele Gravina. "Echipa naţională avea nevoie de un mare antrenor şi sunt foarte fericit că el a acceptat să conducă Squadra Azzurra. Entuziasmul şi expertiza sa vor fi cruciale pentru provocările care aşteaptă Italia în următoarele luni", a adăugat Gravina.

Spalletti a antrenat ultima dată echipa Napoli, cu care a şi câştigat titlul în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri