Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Linus Strasser a câştigat slalomul de la Kitzbuehel

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21467837/1/strasser-bun-2.jpg

Germanul Linus Strasser a câştigat proba de slalom de pe legendara pârtie de la Kitzbuehel (Austria), din cadrul Cupei Mondiale.

Pentru Strasser a fost victoria cu numărul 4 din carieră. El a fost mai rapid după cele 2 manşe cu 0.14 secunde mai rapid decât Kristoffer Jakobsen. Suedezul a reuşit să fie cel mai rapid pe prima trecere.

Podiumul a fost completat de Daniel Yule, din Elveţia. Schiorul de 30 de ani este unul din starurile acestei discipline.

Shiffrin a ajuns la 95 de victorii la feminin

Americanca Mikaela Shiffrin şi-a trecut în palmares a 95-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, duminică, la slalomul de la Jasna (Slovacia).

Ea a obţinut o nouă victorie după o a doua manşă strânsă. Ea a devansat-o în cele din urmă pe croata Zrinka Ljutic (19 ani) cu 14 sutimi. Suedeza Anna Swenn Larsson a completat podiumul, la 81 de sutimi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele