Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

"Infestează mediul cu astfel de declaraţii" . Andrei Vochin nu mai vrea să audă despre "omeniile" din Superliga | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21527152/1/432633478-400366339380799-7114444827016773446-n.png

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Craiova şi Rapid, care ocupă locurile 2, respectiv 3. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Înainte de meciul FCSB-ului, Victor Angelescu, unul din finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte.

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi, nu va juca cu formaţia bucureşteană. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu va putea juca din cauza cumulului de cartonaşe. 

La partidei pierdută de CFR Cluj în faţa celor de la Universitatea Craiova, Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a părut şi el sceptic în privinţa "omeniei" dintre FCSB şi Sepsi.

Andrei Vochin: "De ce ar intra să investească bani în fotbal dacă lucrurile stau aşa?"

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a a criticat acuzaţiile de omenie ale patronilor din Superliga şi consideră ca aceste suspiciuni nu fac bine fotbalului românesc, în special cluburilor pe care le conduc.

"Chestia asta cu presiunea nu îmi place. Nu îmi place pentru mediu. Pentru că dacă sunt oameni de afaceri şi ar vrea să investească în fotbal şi aud că la televizor se vorbeşte în fiecare zi despre omenia unuia cu celălalt, despre blaturi... De ce ar intra să investească bani în fotbal dacă lucrurile stau aşa?

Am impresia că cei care sunt la conducerea cluburilor nu prea au grijă de propria lor afacere, în cazul ăsta în care infestează acest mediu cu astfel de declaraţii. Că or fi de presiune, că îşi ating rezultatul. E un rezultat pe termen scurt. Pe termen lung nu este şi nu va fi aşa dacă nu vor avea grijă între ei de acest mediu." , a declarat Andrei Vochin, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele