Ultima oră
VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final
Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi:  ”Am meritat victoria!” 

Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi: ”Am meritat victoria!”
Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei
Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi” Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi”

Gigi Becali a anunţat echipa pentru meciul cu Sepsi. Alegeri interesante! ”Nu eram hotărât ce ţintesc”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:14
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21748800/1/fcsb-rfs-uefa-europa-league-26-09-2024-3.jpg

 

 

Sepsi şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

După primele 10 etape, Sepsi se află pe locul 10 în Superligă, cu 11 puncte. Covăsnenii au avut un start ezitant de sezon şi sunt obligaţi să înceapă să strângă puncte, pentru a spera la play-off.

De cealaltă parte, FCSB ocupă poziţia a 13-a, cu 10 puncte. Deşi are un parcurs excelent în cupele europene, campioana României a dezamăgit constant în Superligă.

Gigi Becali a dezvăluit formula de start!

Patronul campioanei României, Gigi Becali, a anunţat modificări faţa de partida de joi, cu RFS Riga, din Europa League. Vor fi modificări în primul ”11” în apărare, mijloc şi atac.

 

”Trebuie să urcăm în clasament, în campionat. Trebuie întâi să atingem play-off-ul. Fotbalul se joacă pe puncte, e adevărat că echipa e valoroasă, numai că este pe demonstrat, trebuie să vezi acolo punctele, să vezi locul. Aşa, lasă domne’ că o să fac eu, o să dreg eu, nu merge aşa.

Cu Sepsi se vor schimba fundaşii laterali, ceilalţi mijlocaşi se vor schimba, numai Olaru rămâne. Şi în atac se va schimba totul. Vor evolua unii care au jucat, dar care au jucat o repriză, titularii nu vor fi aceiaşi. E posibil să joace şi Popa, să intre Bîrligea în a doua repriză. Pe Bîrligea trebuie să-l odihnim.

Nu eram hotărât ce ţintesc, dar aseară mi-am dat seama ce ţintesc. Nu eram hotărât, ziceam ‘stai domne’ să-l odihnim pe Creţu’. Acum numai, acum ţintesc mai mult Europa decât… Şi campionatul, dar… De ce ţintesc mai mult Europa? Pentru că acolo sunt banii”, a spus Becali, la Fanatik.

 

  • Care ar putea fi formula de start a celor de la FCSB pentru meciul de duminică: Târnovanu – Creţu, Dawa, Chiricheş, Panţîru – Şut – Băluţă, Tănase, Olaru, Oct. Popescu – D. Popa.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele