Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”

Naţionala lui Lucescu, distrusă de un fost patron din Superligă: ”Atât de jos am ajuns. Putem juca frumos şi să luăm 5 de la Belgia şi Olanda!”

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 17:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21729953/1/mircea-lucescu-selectioner-al-echipei-de-fotbal-al-romaniei-06-08-2024-4.jpg

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. 

Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat. Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalti după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

După primele două meciuri ale lui Mircea Lucescu, Marian Iancu, fost patron la Poli Timişoara, a reacţionat. 

 ”Atât de jos am ajuns. Putem juca frumos şi să luăm 5 de la Belgia şi Olanda!”

"În ceea ce priveşte echipa naţională şi cele şase puncte obţinute în primele două meciuri din grupă, este evident că dintre cele mai slab cotate echipe europene nu noi suntem cea din urmă. Avem şi noi faliţii noştri. Kosovo, cu un fotbal al anilor '70, atletismul de anduranţă lituanian şi probabil Cipru în depresie după 0-4, acasă, cu balcanicii noştri dragi pe care-i aşteptăm nerăbdători pe Arena Naţională.

Vreo 60 de mii de suporteri în galben, latini şi tot balcanici. Astfel apărem pe alocuri strălucitori, talentaţi şi pregătiţi să-i înfruntăm în luptă dreaptă pe toţi, oricare ar fi ei. Putem juca frumos şi să luăm 5 de la Belgia şi Olanda, adică minim faţă de ceea ce a fost pe teren, sau să-l antrenăm pe Hagi junior să ne scoată câte un penalty la timpul potrivit, acesta din urmă fiind un adevărat know-how personal, marcă înregistrat cu suportul corect al VAR!

Of, Doamne, am învăţat să ne bucurăm din orice, atât de jos am ajuns. Unde eşti tu Generaţie de Aur, unde eşti tu Cupă a Campionilor Europeni sau tu America 1994? Apropo, am arătat în meciul împotriva Lituaniei ca şi gazonul pe care am jucat. Ăştia suntem, atâta putem! Forţa stă în tribune!

P.S. Suntem nişte simpatici în lumea urâţilor!" , a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

În grupă, România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri