Ultima oră
Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el” Antrenorul rivalei din Superliga care l-a uimit pe Gigi Becali: „E un geniu la fotbal, mă depăşeşte ce face el”
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport! S-a marcat în ambele partide
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
Ionuţ Lupescu a coordonat conferinţa antrenorilor şi directorilor tehnici din Europa
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil

MM Stoica a lăudat lovitura pe piaţa transferurilor dată de Rapid! Oficialul FCSB l-ar alege în faţa lui Lixandru şi Şut. „E o achiziţie foarte bună! | EXCLUSIV VIDEO

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe miercuri, 22:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21730151/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

Mihai Stoica a lăudat transferul lui Constantin Grameni la Rapid şi a recunoscut că îl consideră unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Superliga.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru şi MM Stoica au format un prim 11 cu cei mai buni jucători, din punctul lor de vedere, de la cele mai puternice formaţii din Superliga: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Rapid. Pentru că MM Stoica este oficialul FCSB-ului el a ales doar de la celelalte trei formaţii.

În cazul celor doi mijlocaşi centrali prima alegere a lui Mihai Stoica a fost Constantin Grameni, jucătorul transferat de Rapid de la Farul. Oficialul „roş-albaştrilor” a lăudat transferul făcut de rivala din „Giuleşti” şi a recunoscut că l-ar fi ales pe Grameni chiar dacă avea şi varianta Lixandru şi Şut.

„Grameni e unul clar! Poate că anul trecut nu a fost la nivelul la care a fost în (n.r. sezonul) 2022-2023, când a fost cel mai bun sezonu al lui şi când a avut un raport substanţial la câştigarea campionatului de către Farul, marcând 7 goluri. 

E un jucător foarte bun, care a crescut foarte mult, doar 22 de ani, cred că e o achiziţie foarte bună făcută de Rapid! E un jucător cu care ajungi la poartă. Mă uitam şi la naţionala de tineret acum, el a căpătat maturitate, fotbalistic e la 30 de ani. Are piciorul stâng foarte bun şi e foarte inteligent, adică cred că e genul de jucător care e în stare să interpreteze orice partitură îi dă antrenorul. 

Şi dacă i-aş fi avut pe Şut şi Lixandru, pe mijlocaşii noştri, Grameni avea şanse mari în opinia mea”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

Echipa ideală din Superligă aleasă de Basarab Panduru şi MM Stoica

  • Basarab Panduru: Târnovanu (FCSB) - Manea (Rapid), Ngezana (FCSB), Maldonado (Univ. Craiova), Bancu (Univ. Craiova) - Şut (FCSB), Oshima (Univ. Craiova) - Deac (CFR Cluj), Olaru (FCSB), Mitriţă (Univ. Craiova) - Bîrligea (FCSB)
  • MM Stoica: Siegrist (Rapid) - Manea (Rapid), Săpunaru (Rapid), Screciu (Univ. Craiova), Bancu (Univ. Craiova) - Grameni (Rapid), Anzor (Univ. Craiova) - Baiaram (Univ. Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Mitriţă (Univ. Craiova) - Louis Munteanu (CFR Cluj)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele