Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Semnalul de alarmă tras de Boloni după ce Lucescu a debutat la echipa naţională: ”Eşti iresponsabil să garantezi calificarea la Mondial”

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 20:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21730067/1/bl.png

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. 

Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat. Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalti după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

Recent, Boloni, care a fost şi el dorit la naţională în trecut, a vorbit despre debutul lui Mircea Lucescu. 

”Mă bucur pentru reuşita muncii sale. Cred că Federaţia a luat cea mai bună decizie pentru obiectul propus, calificarea la Campionatul Mondial. Eu nu pot să garantez însă că Mircea Lucescu va califica naţionala.

Pot afirma însă că pentru echipa naţională a României soluţia Lucescu este foarte bună. Misiunea lui Lucescu este să lucreze bine, ca de altfel misiunea tuturor antrenorilor. În mod normal, naţionala României nu este de nivelul Lituaniei, nu vreu să jignesc, dar cred că nivelul nostru este mai ridicat decât penultima categorie din Liga Naţiunilor. În Europa avem un alt cuvânt de spus.

Dacă eşti selecţionerul echipei naţionale a României este iresponsabil să garantezi calificarea la Mondial. Eu nu spun lozinci obişnuite, bune pentru titluri de articole, spun ceea ce simt. Dacă eşti antrenorul României nu poţi să iei aceeaşi responsabilitate ca antrenorii Spaniei, Franţei sau Germaniei.

Dacă eşti la nivelul naţionalei României este foarte bine, bravo, în schimb nescunoscutele sunt mult mai mari. Cu toate acestea, că va reuşi sau nu va reuşi, reafirm, Lucescu este soluţia cea mai bună pentru echipa naţională a României!”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.

În grupă, România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri