Ultima oră
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii au deschis scorul, după ce oaspeţii au ratat o ocazie mare
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Gigi Becali şi-a distrus jucătorii, iar Dumitru Dragomir nu a ezitat să îl taxeze: ”Ce, se pricepe el la fotbal?”

FCSB Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21282619/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. 

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. 

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii. Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

După meci, Becali a fost foarte supărat şi a pus tunurile pe Andrei Cordea, Darius Olaru şi Valentin Gheorghe. Despre ultimul jucător menţionat, Gigi Becali a spus că are gând să îl cedeze sub formă de împrumut. 

Totuşi, Dumitru Dragomir a ţinut să îl contrazică pe Gigi Becali. El susţine că Darius Olaru a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. 

”Ce, se pricepe el la fotbal?”

”Au fost 2-3 jucători de la FCSB care au făcut faţă în meciul cu danezii. Unul dintre ei este căpitanul de echipă, Olaru.

Ce dacă l-a făcut praf Gigi Becali? Ce, se pricepe el la fotbal? Eu mă iau după Gigi? Era singurul care avea viteză la fel ca danezii.

Mi-a plăcut şi Pantea, care l-a anihilat pe cel mai bun jucător al danezilor. Dawa cu Chiricheş au jucat şi ei bine. Octavian Popescu când a intrat a jucat bine.

E singurul care intră cu combinaţii, încearcă pase filtrante, aşa cum au făcut Alibec cu Budescu la Farul. Restul parcă erau speriaţi de bombe”, a susţinut Dragomir, într-o intervenţie la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele