Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Gigi Becali scapă de Cristi Ganea! Fundaşul stânga rămâne însă în Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21460002/1/ganea.jpg

Cristi Ganea ar putea fi următorul jucător de care FCSB se desparte în această iarnă. Gigi Becali a scăpat de Damjan Djokovic, care s-a dus la Rapid, iar acum e pe punctul să nu îl mai aibă nici pe fundaşul lateral.

Cei de la Fanatik scriu că Ganea este dorit din nou de Gică Hagi la Farul Constanţa, campioana României. Pentru fotbalist ar fi a treia oară când este antrenat de ”Rege”.

Sursa mai sus citată notează că jucătorul a fost dorit de o formaţia din Grecia, sub formă de împrumut până la vară, dar Gigi Becali nu a fost de acord, deoarece vrea ca Ganea să nu mai aparţină de FCSB din această iarnă.

El a mai jucat pentru dobrogeni în perioada 2015-2018, respectiv 2020.

Cristi Ganea a ajuns la FCSB în septembrie de la Panathinaikos şi a jucat în doar şase partide.

Pentru Ganea am înţeles că astăzi a fost o ofertă. Am vorbit cu impresarul, apoi şi cu Iaşko (n.r. Zoltan Iaşko, directorul sportiv al Farului).

L-am sunat pe Gică (n.r. Hagi), să îl întreb dacă îl vrea (n.r. pe Cristi Ganea). Nu mi-a răspuns”, a dezvăluit recent patronul lui FCSB, la Digi Sport.

Ganea a mai evoluat la Santanyi, FCM Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov, Viitorul Constanţa, Athletic Bilbao, Numancia şi Aris.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele