Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Gigi Becali, atac dur, după eliminarea din Conference League. ”Nu m-am băgat, păi dacă mă băgam eu, ieşea aşa?”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287534/1/bec.png

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Gigi Becali a răbufnit imediat după fluierul de final şi a criticat modul în care Elias Charalambous a gestionat partida.

Nu m-am băgat, păi dacă mă băgam eu, ieşea aşa? Au făcut cum au vrut ei. Ei au fost cu ideea asta. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă, am fost de acord, dar s-a accidentat Băluţă şi am zis să jucăm cu Compagno. Au zis că varianta asta. I-am lăsat.

S-au greşit şi schimbările. M-au informat, da. N-am zis că fac ca ei? Cât merge echipa, fac ca ei. Normal că m-au informat.

Poate aveam alte idei, dar uite că am făcut ca ei. Nici schimbările n-au fost făcute bine, a făcut şi Chiricheş greşeala aia”, a răbufnit Becali, pentru Digi Sport.

Pe stadionul ”Right To Dream Park”, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalti. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43.

Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele